Vita kläder på barn. Kan man verkligen ha det?

Javisst kan man ha det! Det är ju så otroligt fräscht nu på sommaren… Visst får man kanske tvätta lite oftare men säg den barnfamilj som inte tvättar ofta…

Nu närmar sig högsäsongen för vita kläder – skolavslutning och midsommar. Och sedan är det semestertider då vi ger oss iväg på semester både i Sverige och utomlands. Då är det extra kul att ha kläder med attityd, som visar var man har sitt hjärta och var man kommer ifrån. Som en Karlskronahoodie!

Karlskronahoodie Karlskronahood i vitt Karlskroniten

Det är en liten exklusiv skara som kommer bära Karlskronahoodies. Karlskroniten håller nämligen på att avvecklas och vi säljer ut allt! Vi har ett särskilt bra erbjudande för vita Karlskronahoodies till barn. Endast 249 kr! (ordinarie pris 499 kr). Hoodien är tjock och superskön att ha på sig. Barnen kommer älska den! Och du kommer älska hoodiens kvalitet som innebär att den går att tvätta gång på gång utan att tappa formen!

Karlskroniten Karlskrona Karlskronahoodie barn vit offwhite

Tycker du att vitt är för vitt så finns Karlskronahoodien till barn även i blått. Den är också supersnygg och kostar 299 kr. Vi säljer även ut Karlskronahoodies för vuxna, pris 359 kr.

Till webbutiken