KÖPVILLKOR(fr o m 2019-05-02)

Produktinformation
Vi försöker återge produkterna i webbutiken så korrekt som möjligt men kan inte garantera deras exakta utseende då färgskillnad kan förkomma pga av bildskärm, fotokvaliteten och upplösningen. Är du osäker besvarar vi gärna dina frågor om färger och storlekar.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i webbutiken samt slutförsäljning av produkter. Om en produkt i Karlskronitens sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är Karlskroniten inte skyldig att tillhandahålla produkten även om kunden beställt och fått bekräftat en sådan beställning.

Beställning
Efter beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finns information om beställda produkter, pris, fraktkostnad, valt betalningssätt, fakturerings- och leveransadress.

Upptäcker du något fel i beställningen ber vi dig omedelbart kontakta oss på info@karlskroniten.se eller ringa 0703-16 14 90.

Betalning
Karlskroniten erbjuder två betalningsmetoder:

Kortbetalning

Kortbetalning sker säkert och enkelt med hjälp av Stripe. Stripe krypterar dataöverföringen via TLS (Transport Layer Security) och följer PCI DSS som är en säkerhetsstandard framtagen av bl.a VISA och MasterCard. Karlskroniten får ingen information om dina kortuppgifter.

Swish

Swishbetalning sker till 1236 534 648. Swishkontot tillhör Fruivita AB, där Karlskroniten ingår som ett varumärke. I meddelandefältet uppger du ditt namn så att vi kan matcha din betalning med din order. Dina varor skickas när swishbetalningen tagits emot.

Fraktkostnad och leverans

Beställda varor skickas inom en vecka efter bekräftad beställning. Kokkolit kan leverera inom Sverige enligt följande fraktalternativ:

  • Via Postnord – 49 kr inkl. moms

Försändelsen skickas från Karlskroniten via Postnord. Leveranstid ca 1-2 vardagar. Om paketet är för stort för brevlådan får du en avi om var du kan hämta ditt paket. Hämtar du inte paketet inom 14 dagar returneras det till Karlskroniten. I sådana fall förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift som motsvarar kostnader vi har haft för beställningen, f.n. 150 kr.

 

Storleksguide
Klicka här för att få hjälp att välja rätt storlek på din Karlskronahoodie.

 

Byte och ångerrätt
Byte

Vid byte av en vara, t ex om du vill byta storlek eller färg, står du för fraktkostnaden tillbaka till Karlskroniten. Vi bjuder på fraktkostnaden när vi sänder den nya varan till dig.

Ångerrätt

Som kund hos Karlskroniten har du enligt lag (Distanshandelslagen) rätt till 14 dagars ångerrätt från att du mottagit varan. Du måste återlämna varan i lika gott skick som när du fick den vilket innebär att varan ska vara oanvänd och returneras i oskadat skick.

När ångerrätten utnyttjas betalar köparen fraktkostnaden tillbaka till Karlskroniten. Återbetalning med varans hela belopp exkl. ursprunglig fraktkostnad sker inom 30 dagar från det att vi mottagit försändelsen.

Reklamation
Du kan reklamera en vara om den är felaktig, skadad, felexpedierad eller belastad med tillverkningsfel. Reklamation ska ske utan dröjsmål från den tidpunkt då skadan eller felet upptäcktes.

Om du behöver reklamera en vara kontaktar du oss på info@karlskroniten.se och uppger ordernummer, ditt namn och kontaktuppgifter samt berättar vilken typ av fel det gäller. När vi tagit emot din reklamation kontaktar vi dig.

Integritet
Du kan läsa om hur vi skyddar din integritet i Integritetspolicy och Cookie Policy.

 

040-16 14 90

Karlskroniten, en del av Fruivita AB
Sveagatan 33 A
216 12 LIMHAMN
Sverige

FÖLJ OSS